torsdag, september 01, 2011

Long time ago



Tiden går(10:e juli 1967), musiken består och jag har fått behålla mitt hår.

5 kommentarer:

Blueprint sa...

He, he, jo det var några år sen det där, men jag minns fortfarande Bates från bl.a. skoldanserna på Karlsängskolan i Nora där även undertecknad var med och lirade i Relaction (ersatte Nisse i det bandet) OBS! Felstavningen där borde stått Relaxion men precis som Shanes fritt översatt skulle ju egentligen stavats Chains, men vem brydde sig, huvudsaken det lät engelskt ;-)


Riktigt kul med det där nostalgiska urklippet Nisse!

Lars H "moderator" sa...

Mycket kul Nisse!
Hoppas någon mer hakar på och visar liknande ungdomssynder.

/L

BIRDMOUNTAIN sa...

Det där med spelningar 5-6 gånger i veckan känner jag igen. När jag var sminkpoppare i "Tears" -72-74 hade vi ett snitt på 3-5 spelningar i veckan! På den tiden hade alla ungdomsgårdar samt fritidsgårdar råd med live-band. Vi spelade även på klubbar och discotek. Those where the days!

Nisse sa...

Apropå det Birdmountain skriver om ungdomsgårdar etc.så var det bättre förr.Enligt min mening , så var det discotekens intrång som "mördade" speltillfällena för många band.

Blueprint sa...

Njaa, så småningom blev det så. Men jag vet inte riktigt om jag håller med Nisse där till 100%. Vad jag minns så i slutet av 60-talet så gavs det fortfarande möjlighet för livebanden att uppträda i samband med discjockey´s. Men först en bit in på 70-talet så tar Discoteken död på Livegigen. Det var hela tiden en fight mellan Claes af Geijerstam och Roger Wallace som diskotekens dragplåster, men efter den epoken är jag beredd att köpa devisen, som funkar i de flesta sammanhang "Det VAR bättre förr" ;-).

/Kenth