torsdag, augusti 25, 2011

Yamaha Maple Custom Absolute Siler Sparkle 18x14,10x9,14x14 18x14,10x9,14x14



Det har även handlats Yamaha trummor. Detta lilla jazz-kit hittade jag i Uppsala. Så nu börjar kvantiterna Yamahatrummor att öka oroväckande, är uppe i fem set nu! Också Ludwig-seten och ett DW-set( har sålt det gröna!), nu är det tvåsiffrigt antal trumset! Är man klok, eller är man klok?????? Hasse-ponken!

5 kommentarer:

Lars H "moderator" sa...

Men, men... det är ju japanska trummor Hasse!
Tur att det finns handskar:-)

Lennart Pn sa...

Hörru Birdie! Nu tycks hästen skena, snart har du lika många kit som förut ... och din faiblesse för silver sparkle kan man ju inte missta sig på heller ... men du är så klart att gratulera - det är alltid kul med nya (gamla) grejor även om det är Yamaha(hahaha)! Nån sa en gång att "jag kan inte köra med Yamaha för då associerar jag omedelbart till motorsågar och crossmaskiner ..."

Åter till allvaret: Noterar att du sålt ditt gröna DW-kit ... WHY???

Mvh/Lennart Pn

BIRDMOUNTAIN sa...

Svar till Lennart: DW grönt fick bekosta Ludwig 26,13,16, capice? HF

Lennart Pn sa...

OK, Birdie ... jag fattar (även om det kan vara lite trögt emellanåt). Var bara lite nyfiken på hur du trivs med dina DW kit ... men det är ju din privatsak!

/Lennart Pn

BIRDMOUNTAIN sa...

Svar till Lennart: ordet "capice" blev ju helt fel i sammanhanget. Jag ber om ursäkt, ville bara skoja till det.
Så här ligger det till: jag fick möjlighet att köpa Ludwig 26 setet på Vend, och slog till. Sedan var planen att sälja DW grönt för att bekosta detta spektakel. Innan jag hann sätta ut annons, så var det en kompis i Katrineholm som köpte det, allt gick mycket fort.

Hade inte Ludwigsetet dykt upp, hade jag antagligen behållit DW-setet. Är mycket nöjd med DW, det röda jazzsetet har gjort stor succe´på jazzkurserna jag varit på i sommar. Det har jag inga planer på att sälja.

Hälsn Hasse F