lördag, januari 10, 2009

Dubbla bastrummor för kortväxta....


18,20,12,13,14,16 och nära till golvet! Go`fortsättning på er alla trum-älskare önskas från Södermanland!

6 kommentarer:

Gahnis sa...

Hasse! Min avundsjuka är nu TOTAL!!!!!

Grattis!!!!

Dyker in till K-holm i slutet av Feb. Är du i stan kommer jag gärna och dreglar!

Mvh Gahnis!

Lars H "moderator" sa...

Ginger Baker!

Lennart Pn sa...

Ja, god fortsättning på dig själv! Mkt vackra "burkar" du har att visa upp. Att det är "nära till golvet" är bara fördelaktigt sett ur mitt perspektiv. Och då förstår alla att stora baskaggar och megastorlekar på tommarna inte är min passion ...

... ser i ditt andra inlägg att du har "köpt färdigt" ... kan det verkligen stämma??? Om jag nu nån gång skulle komma på tanken att sälja mitt eget kit (i sky blue pearl) så har du absolut första tjing! Man vet ju att du tar väl hand om grejorna och sen har man fått intrycket´att du pröjsar bra för sånt som du vill ha ... (!)

Mvh / Lennart PN

BIRDMOUNTAIN sa...

Kommentarer till kommentarerna:
1. Vecka 8 sportlov för dej och mej. Vi försöker och hitta en dag, så kan vi dregla( och kanske spela?)ihop.
2. Ginger Baker med 18 och 20 bastrummor? Lasse, jag är besviken på dej! 20 och 22 ska det ju vara. Pukorna stämmer däremot!(12,13 hp 14,16 gp)
3. Lennart P utan sina Ludwigburkar? Gör inget dumt och förhastat bara, Lennart. Fast det är ju klart, den där Birdmountain "pröjsar ju bra"(hä,hä!)......

Lars H "moderator" sa...

Att du alltid ska märka ord. Tänkte bara att det var olika storlek på kaggarna. För övrigt var det väl sparkle som gällde då? Men jag kan ju rätta mig själv. Messerschmidt!!:-)

jack sa...

Hej. lustigt. jag har exakt samma uppsättning o färg av ludwig. således 12x18,8x12,14x14,14x20,9x13 16x16. sedan har jag en matchande trävirvell. Till det lilla Jazzettet brukar jag dock använda en slingerland bebop från 50 talet.