fredag, juni 01, 2007

Läckerheter

















Vad döljer dessa boxar måntro?























Är dom inte läckra? Slingerland 24, 18, 14, 13" inhandlat 1976.
Riktigt tunga burkar i dubbel bemärkelse! Rockar riktigt fett om det här setet.

6 kommentarer:

Roger sa...

Great drums! The copper wrap really gives the them a classy look. How do they play? To tell from the sizes I suppose they are great for rock settings. Do they have the 3-ply or the 6-ply shells?

BIRDMOUNTAIN sa...

Härligt Kenth, nu e´Nora med i matchen. Inhandlat 76, har du haft dom hela tiden? Jag trodde dom här seten var med 24:a bastrumma, 22:an verkar liten jämfört med pukstorlekarna. Men de´låter väl om den osså! Nästa gång kanske man får se ett Ludwig-set? Du har visst ett i en färg som inte jag har, GRRRRRR(ej ilska,avundsjuka). Hasse Frasse

Blueprint sa...

Helt rätt Hasse det är en 24:a!

Ludwigsetet kommer...

Antipodes sa...

Jag älskar stor trommar

Blueprint sa...

Till Roger kan jag säga så här:
Dom låter MYCKET!
Beträffande trummornas uppbyggnad så är det 3 lagers stommar, kärna i poppel/ask ytterst ett tunt lager mahogny och insida lönn samt stödsarger i lönn. Är inte 100% säker på om jag angett rätt träslag i kärnan. Kanske Niklas vet?

Roger sa...

Jag är säker på att herr Kilenstam har full koll på läget. Vet nog t.o.m. vart popplarna, lönnarna och de andra stackars träden som fått sätta livet till är nedhuggna.... Om en amatör som jag får gissa så tror jag att det kan vara mahogny, poppel och lönn. har själv haft ett slingerlandset från samma era. Lät jättebra och hade den mest fantatiska Black Diamond Pearl klädsel - vänta nu...varför sålde jag dom?