lördag, april 19, 2008

Ludwig 13-tummare, SAMTLIGA.


Översta bilden, från vä: 13x3 Green Sparkle, 13x3 Oyster Blue Pearl, 13x3 Steel, 13x4 Black Diamond Pearl, 13x4 Sky Blue Pearl.
Nedersta bilden, från vä: 13x5½ Aqua Marine Pearl, 13x5½ White Marine Pearl, 13x6½ White Marine Pearl, 13x6½ Maple.
Fråga till trettontummaren: Å va ska du bli när du blir stor? Svar: EN FJORTONTUMMARE!

4 kommentarer:

Roger sa...

Den där 13x6,5 ser ut som en pigg lite rackare! Själv har jag under de senaste åren mest snöat in på STORA storlekar. Skulle dock vara kul att testa vad en 13x6,5 virvel går för. Måste nog ta en tur upp till Katrineholm snart. Är också sugen på att testa ditt reissue Green Sparkle Bonham kit. Vi får bestämma en besökstid inom kort.

BIRDMOUNTAIN sa...

Roger, just call! The collector

Lennart Pn sa...

Otroligt! Vilken samling dyrgripar du har. Var får du tag i allt och -vad kostar dom, alla dessa exklusiva drums? Så där värst vanliga är väl inte 13-tummarna ändå, jämförelsevis?

BIRDMOUNTAIN sa...

Handlar man på E-bay, så hittar man vad man söker, förr eller senare. Prismässigt så är det dyrt, generellt sett. De sista åren har jag sett en genomgående höjning på E-bay. Man gör sällan klipp, utan man får vara beredd på att slanta upp. Tyvärr så dras jag till de ovanligaste objekten, därav prisbilden. Nu finns det plats för 2-4 virvlar till i de fyra bokhyllorna, sen är det stopp. I går var jag tvungen att räkna samlingen för att se om inte hundra strecket närmar sej, men det var "bara" 93 stycken( runt 80 Ludwigvirvlar)!!!
ps. Av tradition ska väl en virvel vara 14", inte många uppskattar 13". Så svaret på din fråga, Lennart, är väl att trettontummarna får anses lite ovanliga ds.