torsdag, april 10, 2008

18 x 14 Ludwig WMP


Efter tre lyckade trumsets försäljningar är det dags att spendera slantarna! En liten goding från Tyskland, den första i WMP. Ska nu leta efter matchande pukor( har lite på gång). Detta exemplar är i MYCKET bra skick, och helt oborrad. Pricken över i:et: orginal frontskinn( sånt går jag VERKLIGEN i gång på!). Har provat med 12" och 14" pukor till( andra färger, alltså). En variant var att ställa 12:an på ett virvel ställ. Alldeles för "ocool", det är ju jazzstorlekar, inte Bonham 26,14, 16,18! Utan det blir en lösning med Purecussion Rims och clamp på ett stadigt cymbalstativ för 12x8, här ska ICKE borras! Ett bra alternativ, man är ju 1,92 i strumplästen, nu kan man sitta högt( trots att man har en 18 bastr.). Ja ha, boys, va´tycks? (Ngt ledande fråga, hrrmm....)

5 kommentarer:

Blueprint sa...

Har alltid gillat WMP, känns riktigt genuint klassiskt! Det är ju en rätt vanlig färg så matchande pukor lär väl snart dyka upp...

the preacher sa...

Grymt! Ludwig jazz-storlekar tänder även en inbiten Gretschoman!
Grattis!

Lennart Pn sa...

Ja, det är allt en liten goding som "Hasseponken" lyckats ta hem till sitt harem (!). "Oborrad" och i mint condition som det verkar. Bara att gratulera!

En liten sak bara - själv är jag så sjukligt försiktig så att jag hade lagt något under en så rar trumma när den placeras på ett underlag som rå asfalt/betong eller makadam/singel etc. Men - som sagt - det är nog mig det är "fel" på i det avseendet ...

BIRDMOUNTAIN sa...

Ojdå, Lennart, jag som tycker jag är noga med saker och ting. Jag har bestämt mött min överman! Jag lovar bot och bättring! ps. nu har jag köpt en matchande 12x8 och en 14x14 till 18x14! ds (kommer "pornografi" bilder sedan)

Daniel sa...

Det är bara att gratulera ohc kapitulera. Otroligt snyggt. Det kommer bli en klassiker.
Grattis Hasse.