måndag, januari 21, 2008

Ludwig 14 x 6½ Blue sparkle

Den här anlände från USA i november. Från början en "Symphonic", men Super Classic mekaniken är utbytt mot en P-83:a. Så nu får man kalla den "School Festival". Det är numera endast plats för någon enstaka virvel till, Hasse är nöjd och bokhyllorna knökfulla! Fast gamla cymbaler är ju kul...... och inte tar dom så stor plats heller!

3 kommentarer:

Roger sa...

Just det! Cymbaler är slimma och vackra. Skulle dock inte säga nej till några av dina sköna gamla virvlar...och just det..jag missade ju den där Black Panther virveln som jag spanade in för några veckor sedan. Blev för snål när det väl gällde. Sånt händer väl inte dig, Hasse?

BIRDMOUNTAIN sa...

Va synd att Black Panther virveln sprack, Roger! Hade varit kul med en 15 tummare, garanterat ovanligt.
Jag har testat "din" stock V.F. SD9 Driver. Mja, druvan är för tjock, tycker jag. Men du fick in mej på rätt spår med Maple-stockar. Nu har jag hittat en tjock stock, men med liten druva. V.F. SD 2 Bolero heter den, skitbra! Hasse F.

Roger sa...

Hmm, den stocken har jag inte sett någon gång. Ska spana in den när jag får chans. Maple är lite mer flexibla/mindre stumma och funkar därför bra till ride-spel. Särskilt lite tyngre ridecymbaler låter ofta kanon med en maplestock.