fredag, november 25, 2011





Hej på er !
Fick tag på ett Ludwig set på blocket för ett tag sedan där ägaren sa att det var från 80-talet,när vi dammat av det så visade sig vara ett 1971 pro-beat komplett med ställ o orginal casar 24x14,13x9,14x10,16x16,18x16 5x14 supra 2 st concert pukor från mitten 70 tal 15 o 16 följde även med.nu är det fixat o klart blev kanon 3 lager låter helt fantastiskt :))

6 kommentarer:

Lars H "moderator" sa...

Jisses!!
Hur många gånger har man bläddrat i den katalogen?
Och gör fortfarande...
Snyggt uppställt, på det där ospelbara sättet som bara fanns i katalogerna.
Grattis!!
/Lars H

Lennart Pn sa...

Ja, det var verkligen ett snyggt kit och du är sannerligen att gratulera till något som får en att längta tillbaka några årtionden ...

/Lennart Pn

BIRDMOUNTAIN sa...

Snyggt Peter! Börjar det inte bli LITE trångt hemma hos dej? Hasse F

Roger sa...

Underbart. 100% rock'n roll. Det är något speciellt med Ludwigs trelagersstommar från sent 60- till tidigt 70-tal. Har fortfarande inte hittat något trumset som låter bättre - varken nytt eller gammalt. En nyckel är dock att se till att sargkanterna är i toppskick - vilket de långt ifrån alltid är. Kvalitetskontrollen hade en del i övrigt att önska under den tid det begav sig. När väl denna detalj är ordnad (läs Kilenstam) kan Luddetrummorna från den eran mäta sig med vad som helst - till och med Camco.

BullOlle sa...

Ger "groteskt snyggt" en helt ny innebörd....

BullOlle sa...

Förövrigt måste jag hålla med Roger... Har aldrig hört några Camco som låtit som dom kostar. Ludwig däremot låter magiskt när de låter bra. Kilenstam är ett bra recept på pukor som är täppta i näsan.
GO K-DRUMS 2012!